Registrace do KP v roce 2018

Vážení členové našeho oddílu, milí rodiče,

jako obvykle se na Vás touto dobou obracíme ve věci členství v Klubu Pathfinder (a oddílu Penguins) na další rok – rok 2018. V letošním roce bude členství stát 200,- Kč za každého registrovaného člena. Meziročně došlo ke zvýšení o 100,- Kč (z původních 100,- Kč na letošních 200,- Kč). Informace o tom, proč byl členský poplatek navýšen a jaké je jeho využití, najdete ve speciálním článku - https://kp-penguins.webnode.cz/news/navyseni-clenskeho-poplatku-na-rok-2018/.

Členství v Klubu Pathfinder je možné pro každého, kdo využívá aktivit Klubu Pathfinder (dítě či mládežník), kdo se na nich podílí (rádce, vedoucí) nebo kdo s KP jednoduše sympatizuje a chce ho podporovat (buď jen členstvím nebo třeba jako rodič v roli člena táborového týmu atp.). Velikost členské základny je pro nás ukazatelem, že tu je poptávka po naší práci a my Vám děkujeme, pokud se rozhodnete nám to touto cestou dát najevo.

Určitě víte, že na základě počtu registrovaných členů oddílu získáváme prostředky z MŠMT, ze kterých hradíme všechny akce a vybavení, které realizujeme. Těch v loňském roce určitě nebylo málo. Pokud bychom to měli v krátkosti shrnout, v roce 2017 jsme zrealizovali 6 víkendových akcí, 1 tábor, účastnili jsme se unijního Camporee a celý školní rok jsme realizovali schůzky pro dvě družiny – Kolibříky a Pathfinderské „seniory“ (teenagery). Mimo jiné se nám podařilo dokončit přesun našeho skladu a rekonstrukci klubovny, která se již docela protahovala a která čítala mimo výměny podlahy a vymalování také výměnu interiéru a instalaci různých praktických drobností včetně nové velké skříně.

V tom všem bychom rádi pokračovali i do budoucna. Informace o námi plánovaných táborech najdete na našem webu – https://kp-penguins.webnode.cz/news/prihlasovani-na-tabory-2018-spusteno/. V roce 2018 se znovu vrátíme k modelu 2 týdenních táborů, které na sebe budou navazovat. Přihlášky jsou již otevřené a je možné čerpat slevu až 200,- Kč za každou osobu na každý tábor.

Pokud jde o registraci, prosíme o zaplacení 200,- Kč za každou registrovanou osobu (dítě/mládežníka/dospělého) v termínu do konce ledna 2018. Ideální způsob platby je na oddílový účet: 107-3361740227/0100. Do zprávy pro příjemce uveďte jména a příjmení registrovaných.

Děkujeme za podporu v roce 2017 a přejeme Vám hezký nový rok 2018!

Za oddíl Penguins zdraví Jakub Fraj.


Další informace jsou zde:

Instagram

.