Oddíl v roce 2019

Právě dokončujeme registrace členů našeho oddílu a můžeme potvrdit, že nás je letos neuvěřitelných 125! Moc děkujeme za podporu, kterou nebereme na lehkou váhu.

A co nás v roce 2019 čeká? Klubovnu už máme opravenou a zařízenou a díky darům a dotacím od našeho sboru, MŠMT a Magistrátu hl. města Prahy můžeme naše akce i nadále nabízet za dostupnou cenu (schůzky zdarma, víkendovky za 200-250 Kč a tábory za 1 500,- Kč na týden). Díky finanční podpoře můžeme dále rozšiřovat oddílový materiál, který kromě stanů čítá i různé sportovní potřeby, nářadí, materiál na rukodělné aktivity nebo pomůcky na spousty her.

V roce 2019 se staráme o chod dvou družin, které se schází každé úterý v prostorách našeho sboru. Mimo to se plánujeme účastnit vlastních nebo oblastních či sdružeňových akcí. Určitě nezapomeňme na Robinzonádu, předtáborovku, potáborovku, Múzičku či Drakiádu. Kromě letního tábora, který je již "klasikou", nás letos čeká i účast na evropském Camporee, které se letos koná v Portugalsku.

Za velké plus považujeme to, že jsme díky členství v České radě dětí a mládeže pojištění - a to úrazově i odpovědnostně.

Během roku se dozvíme, zda a jak nás Magistrát hl. města Prahy finančně podpoří, což se projeví zejména na investicích do materiálu a zázemí. Také bychom se rádi zapojili do dotačního programu tzv. šablon pro NNO v rámci OP VVV. Od toho si slibujeme zvýšení kvality námi nabízených programů.

Peníze ale nejsou vše a proto náš závěr patří Vám všem - dětem, které se účastní našich akcí, rodičům, které nás v naší činnosti podporují a vedoucím a členům podpůrného týmu, kteří nám věnují hodiny a hodiny svého času. Díky Vám všem, protože bez Vás by náš oddíl neměl smysl! :-)

Instagram

.