UPRAVENO: Jak na tábořiště?

Pokud vezete své děti na naše tábořiště vlastním vozem, můžete dorazit mezi dvanáctou a třetí hodinou. Prosíme Vás, abyste byli dochvilní.

Tábořiště se nachází u obce Raspenava u Liberce.

Přístupové cesty jsou dvě:

a) Přes Hejnice (MAPA): Z důvodu oprav silnic v Raspenavě nejsme schopni garantovat optimální cestu. Doporučujeme jet z Liberce do Frýdlantu a do Hejnic dojet přes Nové město pod Smrkem a Lázně Libverda. Z Hejnic poté jeďte do Fredinandova, odkud Vás již povedou ukazatele na pension Hubert. Jakmile ho minete, na křižovatce odbočte vlevo a cesta Vás již zavede k tábořišti. Místo tábořiště je vyznačeno v mapě červeným bodem a přístupové cesty jsou jasně viditelné.

b) Před Ferdinandov (MAPA): Z Liberce jeďte na Tanvald do Ferdinandovat. Projeďte Ferdinandov a držte se směrem k pensionu Hubert. Jakmile ho minete, dorazíte na křižovatku, kde se dáte doleva. Držte se na silnici, dokud nedorazíte na místo tábořiště.Místo tábořiště je vyznačeno v mapě červeným bodem a přístupové cesty jsou jasně viditelné.

Pokud byste i tak měli problémy s nalezením správné cesty, volejte na telefonní čísla hlavních vedoucích táborů. Od nedělního rána jsme na tábořišti, takže nám v případě potřeby volejte na mobilní telefony.

Instagram

.