Tábor ZS 2017 - aktualizováno

Chceme se omluvit za částečný zmatek ohledně termínu tábora. Tábor je skutečně v termínu od neděle 23. až do neděle 30. července 2017. Ostatní informace na webu, které říkají něco jiného, jsou mylné a (snad) již byly odstraněny.

Společný odjezd na tábor bude z Černého mostu, kde se sejdeme v 10:15 hodin (budte dochvilní, protože bus odjíždí v 11:00 hodin). Sraz je na parkovišti nad autobusovým nádražím, kam bude přistavený vozík. Návrat bude o týden později tamtéž ve 13:05 hodin. Cena dopravy je 150,- Kč na osobu za obě cesty. Peníze mějte připravené přesně.

Ti, kteří povezou svoje děti přímo na místo, by měli dorazit a předat nám děti mezi 12:00 a 15:00 hodin. Vyzvednout si je pak můžete o týden později kolem 10:00 hodin. Mapku i GPS souřadnice tábořiště najdete v příslušné záložce webu.

Prosím o převedení úč. poplatků na náš účet nejpozději týden před táborem (tedy do konce tohoto týdne). V případě, že Vaší platbu nebudeme evidovat, budeme jí od Vás požadovat při předání dětí.

Seznam věcí, které je třeba s sebou (včetně bezinfekčnosti, potvrzení od lékaře a kartičky pojištěnce) najdete v příslušné záložce webu. Určitě nezapomňte na krosnu (větší batoh), spacák, karimatku, ešus a příbor. Chtěli bychom Vás poprosit, abyste svým dětem přibalili jedno bílé tričko v jejich velikosti, které bude možné nabatikovat a děti ho budou mít jako vzpomínku na tábor. Na nástupy budeme nosit kroje Klubu Pathfinderu nebo trička oblasti Zlatý střed. Pokud Vaše dítě zatím kroj ani tričko nemá, na táboře bude možné tričko za 100,- Kč koupit. Nedělní večeři zajistíme, takže dětem zabalte jídlo jen na nedělní den.

Rozcestník k dalším informacím najdete v záložce "Základní informace" na stránce věnované táboru - odkaz ZDE.

Pokud chcete mít informace o aktuálním dění na táboře, sledujte nás na našem Facebooku či Instagramu!

Instagram

.