Předtáborové setkání - infomail

Vážení rodiče,

chtěl bych Vás upozornit na blížící se předtáborové setkání, které pořádáme již tradičně v Měňanech u Berouna. Letos bude v termínu 23. – 25. 6. 2017 a cena za celý víkend je 250,- Kč na osobu + cestovné (100,- Kč pro ty, kteří pojedou společně vlakem z Prahy). Poplatek vybereme při předání dětí v hotovosti. Pokud s námi chcete své děti poslat, vyplňte, prosím, elektronickou přihlášku nejpozději do úterý 20. 6. 2017. Zde je odkaz - https://goo.gl/forms/ZsXj9y7AZVpak3uA2.

Sraz pro ty, kteří vyberou společnou dopravu, je v pátek 23. 6. v 16:40 u pokladen na Smíchovském nádraží (vlak odjíždí v 17:00 hodin, tak buďte dochvilní). Návrat v neděli 25. 6. bude kolem 15:00 hodin tamtéž. V případě dopravy vlastní cestou přivezte své děti v pátek na místo do 19:00 hodin. Vyzvednout si je pak můžete v neděli po 13:00.

Děti budou spát ve stanech (zajistíme), takže jim nezapomeňte přibalit spacáky a karimatky. Kromě sportovního oblečení a dalších běžných věcí jim také přibalte plavky a ručníky, protože v případě dobrého počasí bude k dispozici bazén. Stravu zajistíme do sobotní snídaně do nedělního oběda, proto dětem přibalte něco na páteční večeři. Pokud je Vaše dítě vegetarián, uveďte to, prosím, do poznámky na přihlášce.

Za organizátory s pozdravem Jakub Fraj.

Instagram

.