Letní tábory v roce 2024

Milé děti a mládežníci, vážení rodiče,

pomalu se blíží léto a sezóna táborů v přírodě. Letos jsme spojili úsilí Klubu Pathfinder a Komunitního centra Petrklíč a přinášíme Vám bližší informace o dvou letních táborech, které společně chystáme.

Oddíl Penguins pořádá v roce 2024 TÁBOR ZS 2024, a to pod vedením hl. vedoucího Jana Bezděkovského. Tábor je určen pro děti ve věku 6 - 15 let a proběhne v termínu 14. - 21. července 2024 na tábořišti Raspenava. Cena tábora je 2 400 Kč (2 000,- Kč pro členy KP/KCP).

Bližší informace o táboru najdete na webu: https://www.kp-penguins.cz/tabor-zs/. V případě dotazů se obracejte na e-mail: jan.bezdekovsky@pathfinder.cz.

Komunitní centrum Petrklíč pořádá v roce 2024 Letní tábor Petrklíč. Tábor je realizován pod vedením hl. vedoucího Jakuba Fraje a je určený pro děti a mládežníky ve věku od 12 do 18 let. Tábor proběhne v termínu 7. – 16. srpna 2024 na tábořišti Naše louka v Dolním Bousově. Cena tábora je 3 300 Kč (3 000,- Kč pro členy KP/KCP).

Bližší informace o táboru naleznete na webu: https://www.petrklice.cz/akce-a-tabory. V případě dotazů se obracejte na email: jakub.fraj@petrklice.cz.

Aby pro Vás byl celý proces co nejjednodušší, připravili jsme pro Vás společné přihlašovadlo, kde bude možné vyplnit přihlášku na oba tábory. Odkaz na něj je ZDE.

Budeme se těšit na viděnou v létě!

                                                                                                                                                    Za táborové týmy Honza a Kuba.

 

Instagram

.