Dopis přihlášeným táborníkům

Pěkné páteční odpoledne rodičům dětí přihlášených na náš tábor!

Chtěl bych potvrdit Vaše přihlášky na Tábor ZS, který se uskuteční v termínu 23. - 30. 7. 2017. Všechny přihlášky spolu s příchozími platbami evidujeme na našem oddílovém webu, kde si je můžete překontrolovat. V případě, že by něco neodpovídalo realitě, určitě se na mě obraťte. 
 
Chtěl bych Vás požádat, abyste v nejbližší době doplatili zálohy a do začátku tábora doplatili na náš účet i zbytek plateb za účastnické poplatky. Zlepší to naše platební možnosti na nákupy před začátkem tábora a sníží to administrativu při předávání dětí. V případě komplikací mi napište a nějak se domluvíme.
 
Na webu najdete kromě přihlášek a plateb také informace o táboru, jeho lokaci a přístupové cestě. Je zde odkaz i na nějaké fotky tábořiště. Dále zde najdete doporučený seznam věcí a vzory dokumentů, které budeme chtít při předání dětí.
 
Poslední věcí je žádost na ty, kteří v přihlášce vyplnili, že chtějí vystavit fakturu na účastnický poplatek. Ty prosím, aby vyplnili Google dotazník, na který je odkaz níže. Pokud mi fakturační údaje nevyplníte do konce příštího týdne, nebudu moci ručit za to, zda účetní stihne fakturu připravit včas.
 
Potvrzení pro pojišťovny připravím hromadně po uzavření přihlášek.
 
Odkazy:
V případě dotazů se podívejte na náš web nebo mi napište.
 
Za táborový tým zdraví
 
Jakub Fraj

 

Instagram

.